Verbouw & renovatie

Verbouwen of renoveren van een huis of kantoorpand!

Maatwerk voor grote en kleine projecten

Het verbouwen en/of renoveren van een huis of kantoorpand is een project dat u niet vaak meemaakt. Om van zo’n verbouwing een succes te maken heeft u een bedrijf nodig dat alle kennis in huis heeft en maatwerk kan leveren.

Maxdom Afbouw werkt alleen met eigen werknemers zoals installateurs, stukadoors, timmerlieden, schilders en tegelzetters waardoor uw verbouwing met hoge kwaliteit en snelheid wordt opgeleverd.

4.3/5

Zeer tevreden, onze badkamer door Maxdom laten tegelen en het ziet er super uit. Zeer goede communicatie en zeer meedenkend. Zeker aan te raden. Voor een volgende klus zullen we ze zeker weer vragen.

Naomi
Hengelo

5/5

Maxdom heeft bij mij mijn badkamer betegeld. Alles is in heel goed overleg en met duidelijke communicatie gegaan. De werknemers van Pascal zijn ontzettend behulpzaam en zeer kundig. Echte aanrader!

Dave
Hengelo

4/5

Tegels leggen in de keuken, gang en woonkamer. Werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vakkundige tegelzetter. De eigenaar komt zijn afspraken na.

Jan
Rijssen

Maxdom Verbouw & renovatie

We leveren kwaliteit waardoor u jaren kunt genieten van uw verbouwde kantoorpand of verbouwde woning. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing of renovatie in goede handen is.

De voordelen die wij als Maxdom Afbouw kunnen bieden:

  • Korte lijnen
  • Eigen specialisten en niet afhankelijk van derden
  • Één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Kennis van meest voorkomende bouwzaken

 

Neem direct contact met ons op of stuur uw bericht m.b.v. het formulier.

Contactformulier

Impressie stukadoorswerk