Over ons

Tegelzetters, schilders en specialisten in algemene renovaties.

Het starten van een bedrijf in de afbouwsector is zeker niet eenvoudig. Na een intensive opstartfase kregen we de eerste opdrachten binnen. Het begon met een renovatie van een badkamer. Na het vervangen van de tegels dacht ik dit werk is niet “echt af”. Hier nog een plint, plafond moet eigenlijk gesausd worden en de deur zou eigenlijk ook nog moeten worden afgelakt. Omdat het niet tot onze werkzaamheden behoorde bleef het zoals het was. Het zette mij aan het denken want als klant zou ik eigenlijk geheel ontzorgd willen worden en niet 3 of 4 verschillende bedrijven over de vloer willen hebben met nog eens hetzelfde aantal aanspreekpunten.

Door deze ervaringen heb ik destijds het besluit genomen om mijn bedrijf met verschillende disciplines uit te breiden. Het begon met een goede schilder en nu, twee jaar later, bestaat ons team uit diverse tegelzetters, schilders en specialisten in renovaties.

Het leveren van kwaliteit in mijn werk is voor mij prioriteit. Dit kan ik alleen bereiken met de juiste vakmensen die naast hun werk ook aan de wensen van onze klanten denken. Bij ieder project ben ik nauw betrokken en het werk wordt pas opgeleverd als ik akkoord heb gegeven en de klant tevreden is.

En voor u als klant zeker niet onbelangrijk: Wij leveren onze professionele diensten tegen concurrerende prijzen!

Onze werkwijze wordt door onze klanten gewaardeerd. De reacties zijn hartverwarmend en dat geeft ons iedere dag weer een heleboel energie. Daarvoor hartelijk dank!

Joanna Szymanska