Montage

Uw woning of gebouw leveren wij veilig op

Een veilige werk- en leefomgeving

Montage in de bouw is een belangrijke fase in het bouwproces. Het omvat de laatste afwerkingen en installaties die nodig zijn om een bouwproject volledig operationeel te maken. Denk hierbij aan het aanleggen van elektrische installaties, het plaatsen van sanitaire voorzieningen, het afwerken van wanden en plafonds en het aanbrengen van vloeren.

Een goede montage zorgt ervoor dat een gebouw comfortabel en veilig is voor bewoners of gebruikers. Daarom is het van cruciaal belang dat wij als afmontageprofessionals nauwkeurig en deskundig te werk gaan. Bij afmontage in de bouw is het belangrijk om rekening te houden met verschillende aspecten, zoals de wettelijke regelgeving en de eisen van de opdrachtgever.

4.4/5

De dag van aanvang kwam Maxdom mooi op tijd en hebben de klus perfect uitgevoerd. Je kan zien dat het vakmensen zijn op hoog niveau. Mijn vrouw en ik kunnen lovend over Maxdom zijn. Volgende jaar willen we het toilet verbouwen en dat gaan zij uitvoeren.

Fam. Zengerink
Hengelo

4/5

Keurig werk geleverd.

Tom
Borne

4/5

Werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Jan
Rijssen

Vakkundige installatie en afwerking

Om ervoor te zorgen dat onze afmontageprojecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd, is het van groot belang dat we de afmontageprocessen optimaliseren en goed plannen. Zo kunnen we efficiënt werken en de kwaliteit van het werk hoog houden. Daarnaast werken we met hoogwaardige materialen en wordt er gebruik gemaakt van moderne technologieën.

Bij het inrichten van uw badkamer en toilet is het van groot belang dat de montage vakkundig wordt uitgevoerd. Bij Maxdom zijn wij gespecialiseerd in het installeren en afwerken van uw sanitair. Wij zorgen voor een perfect eindresultaat waarbij functionaliteit, veiligheid en esthetiek hand in hand gaan.

Onze vakmensen nemen de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken en zorgen voor een gedetailleerd plan van aanpak. Wij werk met hoogwaardige materialen en garanderen een vakkundige installatie en afwerking. Of het nu gaat om de installatie van een douche, bad, toilet of wastafel, wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt aangesloten en afgewerkt.

Neem direct contact met ons op of stuur uw bericht m.b.v. het formulier.

Contactformulier

Impressie montage