Tegelzetwerk

Voor wanden, vloeren en terrassen

Badkamer, toilet, keuken, terras en vloeren laten betegelen

Vakkundig gezette tegels door een tegelzetter van Maxdom zijn na decennia nog steeds mooi om te zien. Het belangrijkste is de ondergrond en de voorbereiding van de ondergrond. Daarom moet men het tegelwerk aan de tegelzetter overlaten. Als regionaal gespecialiseerd bedrijf genieten wij het vertrouwen van onze klanten. Wij werken alleen met marktleidende fabrikanten en groothandelspartners en kunnen u daarom een goed product en dienst aanbieden. Voor uw badkamer, toilet, keuken, terras en vloeren.

Flagstones. Naast keramische tegels leggen wij ook bijvoorbeeld flagstones voor terrassen. Flagstones zijn een natuurstenen product en worden door ons voornamelijk op een degelijke betonplaat en in de specie gelegd om verzakking en scheurvorming in de voegen te voorkomen.

4.3/5

Top gedaan jongens, zeer tevreden over jullie werk en advies!

Mevr. Kroeze
Almelo

5/5

Zeer tevreden, onze badkamer door Maxdom laten tegelen en het ziet er super uit. Zeer goede communicatie en zeer meedenkend. Zeker aan te raden. Voor een volgende klus zullen we ze zeker weer vragen. Super werk!

Naomi Koller
Hengelo

4/5

Tegels leggen in de keuken, gang en woonkamer. Werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vakkundige tegelzetter. De eigenaar komt zijn afspraken na.

Jan
Rijssen

Groot formaat tegels en inkoop

Groot formaat tegels
Iedereen kent het normaal formaat tegels van bijvoorbeeld 30×30 en 25×40. De laatste jaren zijn de groot formaten zeer populair. Tegels van 60×60 zijn daarbij al niet groot meer. Het leggen van groot formaten is een specialisme op zich. Ondergronden dienen nog vlakker te zijn omdat bij een tegel van 120x120cm niet meer makkelijk gecorrigeerd kan worden. Deze specialiteit behoort ook tot ons pakket en brengen wij graag in de praktijk.

Inkoop tegels en sanitair
Na een vrijblijvend adviesgesprek kunt u ook de inkoop van tegels en sanitair door ons laten verzorgen. De materialen worden op tijd en op de plek afgeleverd.

Neem direct contact met ons op of stuur uw bericht m.b.v. het formulier.

Contactformulier

Impressie tegelzetwerk