stukadoorswerk

Stukadoor in de regio Hengelo

Uw wanden laten stucen

Denkt u erover na om een stukadoor in te schakelen en wilt u graag weten voor welk type stucwerken hij beschikbaar is?

Uw wanden zijn van dusdanige kwaliteit dat ze niet meer gesausd of behangen kunnen worden of u hebt een gemetselde muur, een wand of plafond van gipsplaten die u glad gestukadoord wilt hebben.

Wij kunnen verschillende soorten pleister- en stukwerken uitvoeren. Denk hierbij aan spuitpleister, evenals raapwerken, betonstuc of gevelpleister. In principe zorgen onze stukadoors er dus voor dat uw muren en plafonds egaal zijn en er weer netjes uitzien.

5/5

Strakker dan dit heb ik stucwerk nog nooit gezien, zeer tevreden!

Erik-Jan
Borne

5/5
De medewerkers van Maxdom zijn snel, vakkundig en denken mee.

Marian
Coevorden

5/5

Na wat opstartproblemen doordat bepaalde producten niet leverbaar waren via de leverancier zijn de heren aan de slag gegaan. ‘Het duurt even maar dan heb je ook wat’ gaat hier zeker op, blije klant!

Claudia
Denekamp

Soorten pleisterwerk

Er zijn verschillende soorten pleisterwerk die wij voor u uit kunnen voeren zoals het afpleisteren van wanden en plafonds of het aanbrengen van spuitpleister op de binnenmuren. Ook het behangklaar of sausklaar opleveren van de binnenmuren is één van de voorbeelden van pleisterwerken. Met een van onze specialisten bent u verzekerd van het beste resultaat.

  • Het bepleisteren van binnen- en buitenmuren
  • Het bepleisteren van plafonds
  • Wanden voorzien van gipsraapwerk
  • Behang of sausklaar opleveren

 

Of u nu uw woonkamer of een plafond van de entree wilt laten opknappen of als het gaat om meer vierkante meters voor uw bouwbedrijf. Voor ons is iedere opdracht welkom!

Neem direct contact met ons op of stuur uw bericht m.b.v. het formulier.

Contactformulier

Impressie stukadoorswerk