Schilderwerk

Schildersbedrijf in de regio Hengelo

Binnen- en buiten schilderwerk

Is de binnenzijde van je pand toe aan een opfrisbeurt of make-over? De kleurkeuze van je living, kantoorruimte of trappenhuis doet ontzettend veel met de sfeer. Je krijgt bij ons gratis advies over kleurencombinaties om de stijl die je voor ogen hebt het best tot zijn recht te laten komen.

Voor wie op zoek is naar een snel, streeploos en egaal eindresultaat, kan spuitwerk een uitkomst zijn. Doordat het aanbrengen van de lagen machinaal gebeurt, wordt het werkproces verkort en zal het project financieel aantrekkelijker zijn. Spuitwerk kan worden toegepast op zowel wanden als plafonds. Benieuwd of spuitwerk voor je woning of bedrijfsruimte interessant kan zijn? Vraag naar onze mogelijkheden.

5/5

Goede schilders, nemen hun werk serieus, doen zowel kleine als grote klussen en heeft ons in een zeer korte termijn kunnen helpen. Wij zijn erg tevreden en raden Maxdom dan ook zeker aan, voor onze volgende klussen hebben we hen alweer gevraagd.

Martijn & Ellen
Geesteren

5/5

Keurig en snel werk geleverd. Werken erg netjes en denken graag met je mee. Communicatie is ook erg goed.

Bjorn
Wierden

5/5

Aardige schilder, levert mooi werk en is betaalbaar. Helemaal tevreden!

Mehmet en Esra
Borne

Maxdom Schilderwerken

Binnenschilderwerk, hoe vaak moet dat gebeuren? Het binnenschilderwerk moet periodiek opnieuw worden gedaan of worden bijgewerkt elke 5-10 jaar. Een frisse laag verf in uw huis. Wil u uw pand laten verven of schilderen? Daar zorgen we voor. Wij zijn uw professionele schilder! Per uur en per vierkante meter wordt vakmanschap in het binnenschilderwerk gestopt. Dus wilt u een ruimte in uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan bent u bij de vakmensen van Maxdom Afbouw en Schilderwerken aan het juiste adres.

Werkwijze
Afhankelijk van het pand en het soort schilderwerk dat gedaan dient te worden, bepalen we de aanpak en techniek. U snapt dat er diverse technieken bestaan. Zo zit er natuurlijk een verschil tussen het schilderen van een trapgat en het schilderen van een plafond. Dit geldt voor elke denkbare ruimte in uw huis, van badkamer tot keuken. Daarom zetten we alles duidelijk op een rijtje: wat voor binnenschilderwerk dient er allemaal gedaan te worden en we maken een plan. Het binnenschilderwerk zelf wordt pas in het laatste stadium van het stappenplan gedaan. Iedere woning en ieder pand is uniek, niet alleen van buiten, maar ook van binnen.

Contactformulier

Impressie stukadoorswerk