Maxdom

Specialist in tegelzetwerk, stucadoorswerk, schilderwerk, verbouw, renovatie en behangwerk.

Tegelzetwerk

Vakkundig gezette tegels zijn na decennia nog steeds mooi om te zien. Het belangrijkste is de ondergrond en de voorbereiding van de ondergrond. Daarom moet men het tegelwerk aan de tegelzetter overlaten. Als regionaal gespecialiseerd bedrijf genieten wij het vertrouwen van onze klanten ….

Stukadoorswerk

Uw wanden zijn van dusdanige kwaliteit dat ze niet meer gesausd of behangen kunnen worden of u hebt een gemetselde muur, een wand of plafond van gipsplaten die u glad gestukadoord wilt hebben. Wij kunnen verschillende soorten pleister- en stukwerken uitvoeren. Denk hierbij aan ….

Schilderwerk

Huis laten schilderen Hengelo

Is de binnenzijde van je pand toe aan een opfrisbeurt of make-over? De kleurkeuze van je living, kantoorruimte of trappenhuis doet ontzettend veel met de sfeer. Je krijgt bij ons gratis advies over kleurencombinaties om de stijl die je voor ogen hebt het best tot zijn recht te laten komen…..

Verbouw/renovatie

Bent u op zoek naar vakmensen die uw renovatiewensen kunnen uitvoeren? Onze schilders, stukadoors, behangers, vloerenleggers staan voor u klaar. Wij staan voor snelle, perfecte, schone en vlotte oplossingen en nemen opdrachten aan van zowel particuliere als zakelijke klanten ….

Behangwerk

Kamer laten behangen Hengelo

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke wandafwerking voor een nieuwbouw- of bestaand huis bent u bij Maxdom Afbouw aan het juiste adres. Wij zorgen voor diverse wandafwerking op maat. Van behangen, sauzen tot stuccen, onze specialisten kunnen het. Wanneer …..

Montage

Montage in de bouw is een belangrijke fase in het bouwproces. Het omvat de laatste afwerkingen en installaties die nodig zijn om een bouwproject volledig operationeel te maken. Denk hierbij aan het aanleggen van elektrische installaties, het plaatsen van sanitaire voorzieningen, het ….