Behangwerk

Uw kamer, slaapkamer of keuken laten behangen

Wandafwerking op maat

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke wandafwerking voor een nieuwbouw- of bestaand huis bent u bij Maxdom Afbouw aan het juiste adres. Wij zorgen voor diverse wandafwerking op maat. Van behangen, sauzen tot stuccen, onze specialisten kunnen het.

Wanneer u meer sfeer in huis wil creëren is behang dé oplossing. Met behang kunt u vele kanten op gaan om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst. Kies voor trendy, sfeervol, klassiek, sober, ingetogen of juist een heel uitbundig behang. Met uitgesproken kleuren, designs en structuren kunt u een prachtig effect creëren op de wand.

4.6/5

Zelfs ons lastige patroonbehang was voor Maxdom geen enkel probleem. Wij zijn super blij met het eindresultaat.

Wim & Ine
Hengelo

5/5
Snel en vakkundig!

Frank
Enchede

4/5

Maxdom heeft ons goed geholpen en meegedacht aan een goede oplossing. Bedankt voor het behangen van de kinderkamers!

Jorn & Dilara
Oldenzaal

Papier, vinyl of glasvlies

Wij kunnen behangwerk verzorgen van papier, vinyl of glasvlies. Tegenwoordig is glasweefsel steeds vaker terug te vinden als wandafwerking interieurs. Glasweefsels is in vele structuren te leveren. Naast de vele structuren kan er ook gekozen worden voor een helemaal gladde wand die afgewerkt wordt met latex in een gewenste kleur.

Glasweefsel is ook steeds vaker te vinden in keukens. In plaats van tegels boven het aanrecht wordt er steeds vaker gekozen voor glasweefsel. Over het weefsel wordt een muurverf aangebracht die goed bestand is tegen vet, water en vuil. Zodat de muur lang mooi blijft maar er ook gewoon optimaal gebruik kan worden gemaakt van de keuken.

Wij bewerken iedere wand met een strak behang of- spuitwerk. Doordat er speciale coatings worden aangebracht kunnen de wanden eenvoudig worden schoongemaakt.

Neem direct contact met ons op of stuur uw bericht m.b.v. het formulier.

Contactformulier

Impressie stukadoorswerk